مدیر اداره ثبت نام، پذیرش و امور آزمون ها:

تمامی فرایند‌های مصاحبه به صورت الکترونیکی برگزار شد

تعداد بازدید:۷۳۹
مصاحبه از پذیرفته‌شدگان مرحله نخست آزمون نیمه متمرکز دکتری دانشگاه علامه‌طباطبائی، از ۱۹ خردادماه آغاز و تا ۲۷ خردادماه سال جاری ادامه دارد.
تمامی فرایند‌های  مصاحبه به صورت الکترونیکی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، مصاحبه مرحله نخست آزمون نیمه متمرکز دکتری دانشگاه علامه طباطبائی، از 19 خردادماه آغاز و تا 27 خردادماه سال جاری ادامه دارد. سعیده اسدی مدیر اداره ثبت‌نام، پذیرش و امور آزمون‌ها در باره جزئیات این آزمون ها گفت: مراحل مقدماتی این مصاحبه از فروردین ماه آغاز شده و در نتیجه مکاتبات دانشگاه و سازمان سنجش و 12 خرداد اسامی دعوت‌شدگان به مصاحبه برای دانشگاه ارسال شده  و ما توانیستیم امسال تمامی فرایندها را به صورت الکترونیکی برگزار کنیم.

اسدی افزود: حدود 300 نفر از اعضای گروه ها مشغول مصاحبه هستند و  حدود 366 نفر ظرفیت پذیرش ما در دانشگاه هست و اعلام نتایج این مصاحبه توسط سازمان سنجش اعلام خواهد شد.

کلید واژه ها: معاونت آموزشی

نظر شما :